Kompanija

Kontakt informacija i download

INTEGRA Solutions pruža kompletnu uslužnu proizvodnju elektronskih sklopova i uređaja (EMS - Electronic Manufacturing Services). Visok kvalitet usluge, kratki rokovi isporuke, istinska posvećenost klijentima i korektne cene su nam omogićili da postanemo EMS provajder sa najbržim rastom i da imamo najveće proizvodne kapacitete u Srbiji. Naš izuzetno kvalifikovan i motivisan tim saradnika uz pouzdanu i kvalitetnu opremu su garancija kvaliteta i produktivnosti kroz uspostavljanje optimalnih procesa za svakog klijenta i svaki posao ponaosob. Naš princip da svakom klijentu pristupamo krajnje individualizovano i po meri njegovih potreba, omogućava jednostavnu i efikasnu saradnju sa klijentima, dok naše veliko iskustvo omogućava specifična rešenja koja najbolje rešavaju probleme i potrebe naših klijenata. Uskoro ćemo završiti i proces ISO 9001 sertifikacije. Kontinuirano ulažemo u saradnike i opremu kako bismo uvek bili korak ispred.

Integra Solutions – Vaš Partner za uslužnu proizvodnju u elektronskoj industriji!

Informacije o kompaniji
Kontakt, mapa

Usluge, mogućnosti

Lista opreme

Pružamo gotovo pun opseg uslužne proizvodnje u elektronskoj industriji, od konsaltinga prilikom razvoja i dizajna proizvoda, izrade prototipova i uvođenja novih proizvoda (NPI), preko montaže štampanih ploča do montaže gotovih proizvoda i logistike. Mi smo Vaš idealni partner za serije do 10 miliona komponenti po seriji.

IPC610 primenjujemo kao standard za prihvatljivost lemnih tačaka, dok se dorada i popravka vrše u skladu sa standardima IPC7711/7721.
Usluge montaže standardno pružamo u skladu sa RoHS-direktivom (bezolovna tehnologija – olovna tehnologija samo na zahtev klijenta).

Naša specijalnost je odvođenje toplote. Možemo da ponudimo širok spektar rešenja, od zalivanja termo-provodnim epoksidnim smolama do proizvodnje profilnih hladnjaka po meri.

Usluge
Lista opreme